Carregant Esdeveniments

« All Esdeveniments

  • Aquest event ja ha passat.

25 anys d’en Torradet i la Gresca, gegantons de Gràcia

14 d'agost 19:00 a 20:00

🎂 Enguany es celebren 25 any de vida d’aquesta parella de gegants que s’han convertit en un dels símbols de la festa gracienca i en un dels elements festius més estimats per la canalla! 💙

Per tots aquests motius, aquest proper 14 d’agost a les 19 h a la plaça de la Vila de Gràcia se’ls vol concedir l’honor de presidir el balcó del Districte i de ser els encarregats de donar el tret de sortida a la setmana gran gracienca! 🎉

La Fundació Festa Major de Gràcia i els @gegantsdegracia hem treballat conjuntament en la elaboració d’un programa d’aniversari digne de l’ocasió!

👉🏻Els gegantons també seran presents al cartell, samarreta i a tots els elements de merxandatge d’enguany! Tindran presència a diversos concursos artístics i fins i tot un pastís d’aniversari! A La Convidada, rebrem la visita dels @collageganteracarnavalsolsona en la qual @merce_gali es va inspirar a l’hora de dissenyar els gegantons!

La celebració s’allargarà més enllà de la Festa Major! A la tardor hi haurà una festa infantil d’aniversari, exposicions i taules rodones!🎂

Aquest aniversari, gràcies al Torradet i la Gresca, tindrem una celebració GEGANT!💙

Els Gegantons de la Festa Major de Gràcia van ser un encàrrec de la llavors Federació per crear una parella de gegants que desfilés sota els guarnits tot visitant les diferents comissions de festes.

✏️L’any 1999 van ser dissenyats per @merce_gali i 🎨 construïts per Àngels Jutglar, tot volent representar el dia i la nit de la festa.

🌝🌞El nom que van assumir fou escollit per l’alumnat de les escoles de Gràcia del moment i des de l’inici, sempre han estat portats i ballats per la colla dels @gegantsdegracia!

Detalls

Data:
14 d'agost
Hora:
19:00 a 20:00
Esdeveniment Categories:
, ,
Etiquetes de l'Esdeveniment:
, , , ,
Web:
https://www.instagram.com/gegantsdegracia/