El Corremulassa fa 10 anys!

L’Associació de la Mulassa Falset anuncia la celebració del desè aniversari del Corremulassa. Una edició especial que tindrà lloc durant la Festa Major 2024 de Falset. Aquest esdeveniment es celebrarà la nit del 17 al 18 d’agost, a les 12 de la nit, a la plaça de la Quartera.

Un Espectacle Únic per Commemorar el Desè Aniversari.

L’edició especial del Corremulassa d’aquest any promet ser una experiència inoblidable. Aquesta festivitat, que ha esdevingut un element central de la Festa Major de Falset, celebra deu anys d’història amb un espectacle renovat que combinarà la tradicional beguda del Mulasset, música en viu, jocs de llum, focs artificials, elements culturals, tradicions i moltes sorpreses. La nit del 17 d’agost, la plaça de la Quartera es transformarà en un escenari màgic on la festa i la felicitat seran les protagonistes.

L’espectacle del Corremulassa no només honrarà la tradició sinó que també incorporarà elements moderns per reflectir l’actualitat i la diversitat cultural de la vila. Diversos convidats especials aportaran el seu toc únic a la celebració, fent d’aquesta edició un moment especial per a tots els assistents.

El Corresomera: Una Nova Dimensió de la Cultura Popular Familiar

Coincidint amb el desè aniversari del Corremulassa, el Corresomera es presenta enguany amb una reformulació que li dona una nova dimensió. Aquesta celebració tindrà lloc el mateix dia, 17 d’agost, a les 18.30 de la tarda, i recorrerà els carrers de la vila amb inici al Passeig del Tancat. El Corresomera és una festa pensada per a tota la família i es convertirà en una mostra vibrant de la cultura popular.

La desfilada del Corresomera comptarà amb la participació del Ball de Diables Infantil de Vila-seca, el ruc de Vinyols i els Arcs, la Mulasseta de Montblanc, els gegantons de Falset, el ball de Valencians de Falset i la Txaranga Band Tocats. Aquest conjunt divers d’actuacions assegura una tarda plena de color, música i tradicions que captivarà tant a grans com a petits.

Programa d’Activitats del Desè Aniversari del Corremulassa

  • 17 d’agost, 18.30 h: Inici del Corresomera al Passeig del Tancat. Recorregut pels carrers de la vila amb la participació del Ball de Diables Infantil de Vila-seca, el ruc de Vinyols i els Arcs, la Mulasseta de Montblanc, els gegantons de Falset, el ball de Valencians de Falset i la Txaranga Band Tocats.
  • 17 d’agost, 23:59 h: Inici de l’edició especial del Corremulassa a la plaça de la Quartera. Espectacle amb música en viu, llum, focs artificials, la tradicional beguda del Mulasset, i moltes sorpreses més.

Un Agraïment Especial

L’Associació de la Molassa Falset vol expressar el seu sincer agraïment a tots els col·laboradors, participants i voluntaris que han fet possible aquesta celebració especial. Sense el seu suport i dedicació, no hauríem pogut arribar a aquest desè aniversari. Alhora, també conviden a tothom a participar i a unir-se a aquesta celebració única i gaudir de la màgia, la tradició i la diversió que ofereix el desè aniversari del Corremulassa. Veniu a viure una experiència inoblidable i a formar part d’aquesta gran festa que uneix passat, present i futur.

Per a més informació: