Menys despeses per a les entitats federades. Nou servei

Bestiari ha signat un conveni de col·laboració amb Banc Sabadell amb el qual les entitats federades disposaran de serveis bancaris amb condicions favorables exclusives

En el seu propòsit d’oferir nous serveis a les entitats federades, Bestiari ha signat un conveni de col·laboració amb Banc Sabadell gràcies al qual totes les entitats podran disposar de serveis bancaris amb condicions exclusives. 

Les entitats podran ser propietaris d’un compte bancari sense despeses de manteniment, amb transferències i gestió de remeses sense comissió. També podran disposar d’una targeta de crèdit o dèbit sense comissió d’emissió ni manteniment, i gaudiran de la Banca en línia i l’app de Banc Sabadell de manera gratuïta entre molts d’altres avantatges. 

A més, s’hi inclouen condicions preferents per a les persones treballadores de les entitats. En aquest cas, si hi ha interès en fer-ho extensiu a les persones sòcies de les vostres entitats, heu de fer-ho saber a Bestiari per tal que es pugui tractar de negociar-ho com a complement a l’acord.

Aquest fet és una reivindicació que les entitats han anat traslladat des de fa uns anys a la federació i que, finalment, s’ha pogut aconseguir. I aquest estalvi de costos en els serveis bancaris ha de permetre millorar la liquiditat de les entitats.

Quin és el procediment per adherir-se a les condicions?

Aquest conveni té com a oficina de referència la central ubicada a la Rambla Nostra Senyora, 2-4, de Vilafranca del Penedès. Qualsevol entitat que s’hi vulgui acollir, pot dirigir-se presencialment a aquesta oficina, però també es pot gestionar des de la seva oficina més propera.

Cal que l’entitat

  • S’identifiqui com a federada a l’Agrupació del Bestiari, amb un certificat de pertinença al col·lectiu que proporcionarà l’oficia de serveis generals de Bestiari
  • Demani acollir-se al conveni de l’entitat bancària que tenim en vigor
  • Aporti la documentació legal de l’entitat: estatuts, targeta CIF i certificat d’apoderats pel registre pertinent

Si la vostra entitat ja disposa d’un compte corrent a Banc Sabadell i voleu millorar les condicions, podeu sol·licitar-ho a la vostra oficina (aportant el certificat de pertinença al col·lectiu de Bestiari) sense necessitat de canviar de compte corrent.

Per a qualsevol dubte, podeu contactar amb la seu de Bestiari:
Federació Agrupació del Bestiari Festiu i Popular de Catalunya
Plaça de Jaume I, 12 local  –  08720 Vilafranca del Penedès (Barcelona)

Tel. 93 517 55 87  –  Whatsapp. 647 69 52 63 – info@bestiari.cat
www.bestiari.cat  I IG: @bestiari.cat I X: @bestiarifestiu